3-1협동

연구성과 3핵심 3-1협동

번호 분류 제목 작성자 작성일 조회
52   인력양성   ▶5년차◀ 박사학위수여. 2020.02.21   관리자   2020-12-30   1,223  
51   인력양성   ▶5년차◀ 석사학위수여. 2020.02.21   관리자   2020-12-30   1,253  
50   교육지도   ▶5년차◀ 육가공 실습교육   관리자   2020-12-30   1,239  
49   교육지도   ▶5년차◀ 동물성 식품의 HACCP 교육   관리자   2020-12-30   1,247  
48   교육지도   ▶5년차◀ 식육가공기사 특강   관리자   2020-12-30   1,238  
47   SCI   ▶5년차◀ [국제] Comparisons of Beef Fatty Acid and Amino Acid Characteristics between Jeju Black Cattle, Hanwoo, and Wagyu Breeds, 2019, Food science of animal resources, 39(3):402-409   관리자   2020-12-30   1,243  
46   SCI   ▶5년차◀ [국제] Evaluation of Myosin Heavy Chain Isoforms in Biopsied Longissimus Thoracis Muscle for Estimation of Meat Quality Traits in Live Pigs, 2019, Animals an open access journal from MDPI, 10(1):9   관리자   2020-12-30   1,226  
45   홍보전시   ▶4년차◀ 소비자 맞춤형 숙성육의 개발 및 산업화   관리자   2020-12-30   1,238  
44   학술발표   ▶4년차◀ [국제] KoSFA Internation Symposium and Annual Meeting, Myoungsu Kang, Sensory Characteristics of Jeju Black Cattle Using An Electronic Nose And An Electronic Tongue, 2019.05.23   관리자   2020-12-30   1,253  
43   학술발표   ▶4년차◀ [국제] KoSFA Internation Symposium and Annual Meeting, Chungnam Kim, Characteristics of Fatty Acid Composition by Grade and Cuts of Jeju Black Cattle, 2019.05.23   관리자   2020-12-30   1,240  
42   학술발표   ▶4년차◀ [국제] KoSFA Internation Symposium and Annual Meeting, Kyoungbo Ko, Analysis of the Present Status of Slaughter and Quality Grade for propagation of Jeju Black Cattle, 2019.05.23   관리자   2020-12-30   1,227  
41   인력양성   ▶4년차◀ 박사학위수여. 2019.02.15   관리자   2020-12-30   1,235  
40   교육지도   ▶4년차◀ 우육의 품질평가 교육   관리자   2020-12-30   1,245  
39   교육지도   ▶4년차◀ 2019 대학생 직업선택을 위한 관능평가 입문 및 실습교육   관리자   2020-12-30   1,240  
38   교육지도   ▶4년차◀ 동물성 식품의 HACCP 이야기   관리자   2020-12-30   1,251  
37   SCI   ▶4년차◀ [국제] Comparisons of Beef Fatty Acid and Amino Acid Characteristics between Jeju Black Cattle, Hanwoo, and Wagyu Breeds, 2019, Food science of animal resources, 39(3); 402-409   관리자   2020-12-30   1,256  
36   기타   ▶3년차◀ [기타활용] International Symposium and Annual Meeting “Cultures and Ethics of Animal Originated Foods"   관리자   2020-12-30   1,238  
35   인력양성   ▶3년차◀ 석사학위수여. 2018.02.13   관리자   2020-12-30   1,243  
34   인력양성   ▶3년차◀ 박사학위수여. 2018.02.13   관리자   2020-12-30   1,244  
33   인력양성   ▶3년차◀ 석사학위수여. 2018.02.13   관리자   2020-12-30   1,244  
32   교육지도   ▶3년차◀ 제8회 축산물품질평가대회   관리자   2020-12-30   1,242  
31   교육지도   ▶3년차◀ 제8회 축산물품질평가대회   관리자   2020-12-30   1,253  
30   교육지도   ▶3년차◀ 관능평가교육   관리자   2020-12-30   1,240  
29   학술발표   ▶3년차◀ [국제] International Congress of Meat Science and Technology, Chung-Nam Kim, Comparison of Beef Quality Traits in Jeju Black Cattle, Hanwoo and Australian Wagyu, 2018.08.16   관리자   2020-12-30   1,259  
28   학술발표   ▶3년차◀ [국제] 한국축산식품학회, Lee Wangshik, Nutritional and Sensory Characteristics of Jeju Black Cattle and Korean Native Cattle, 2018.05.24   관리자   2020-12-30   1,251  
27   학술발표   ▶3년차◀ [국제] 한국축산식품학회, Tae-sun Min, Effects of Histochemical Characteristics on Economic and Quality Traits in Jeju Black Pigs, 2018.05.24   관리자   2020-12-30   1,264  
26   학술발표   ▶3년차◀ [국제] 한국축산식품학회, Youn-Chul Ryu, Animal Source Food Culture of Jeju Island, 2018.05.25   관리자   2020-12-30   1,257  
25   SCI   ▶3년차◀ [국제] Effects of a Novel p.A41P Mutation in the Swine Myogenic factor 5 (MYF5) Gene on Protein Stabilizing, Muscle Fiber Characteristics and Meat Quality, 2018, Korean Journal for Food Science of Animal Resources, 38(4);711-717   관리자   2020-12-30   1,263  
24   SCI   ▶3년차◀ [국제] Estimation of pork quality in live pigs using biopsied muscle fibre number composition, 2018, Meat science, 137;130-133   관리자   2020-12-30   1,272  
23   기술이전   ▶3년차◀ [국내] 소고기 분쇄육포 제조방법   관리자   2020-12-30   1,256